Öğrenci Oryantasyonu/2023-2024

Psikoloji Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyonu Etkinliği Gerçekleştirildi

Psikoloji Bölümümü Öğrenci Oryantasyonu Etkinliği 6 Ekim 2023 tarihinde, üniversitemiz Psikoloji Topluluğunun katkıları ile gerçekleştirildi.

2023-2024 Akademik yılında bölümümüze kayıt olan birinci sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte bölümümüzün akademik personeli, bölümümüzün tarihçesi, işleyişi, anabilim dalları, ders programı, laboratuvarları, staj imkânları, değişim programları, yan dal ve çift ana dal anlaşmaları gibi konuların yanı sıra Kalite Güvence ve Akreditasyon ile Bologna süreçleri hakkında da ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundular.

Bölüm Hocalarımızın ardından söz alan ÇOMÜ Psikoloji Topluluğu başkanı ve başkan yardımcıları, bölümümüzde öğrenci olmak konusundaki deneyimlerini birinci sınıf öğrencilerimizle paylaştılar.

Oryantasyon etkinliği kapsamında son olarak Terzioğlu Yerleşkesinde yer alan merkez kütüphaneye ziyarette bulunuldu. Burada öğrencilere kütüphane tanıtımı, kütüphane hizmetleri, kütüphanenin basılı-elektronik kaynaklarına erişim ve kütüphane kullanımı konularına yönelik eğitim verildi.

Etkinlik, iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.