Öğrenci Oryantasyonu/2022-2023

2022-2023 Akademik Yılında Bölümümüze Kayıt Olan Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Psikoloji Bölümü Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Psikoloji Bölümü Oryantasyon Programı, Psikoloji Bölümü, Psikoloji Topluluğu ve TPÖÇG işbirliğiyle 10 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Bölümümüzün akademik personelinin de katıldığı etkinlikte öncelikle bölüm öğretim elemanları öğrencilere akreditasyon, Bologna süreçleri, eğitim kataloğu, öğrenci değişim programları, yandal ve çift anadal olanakları gibi bölümle ilişkili süreçler konusunda bilgilendirmede bulundular. Ardından ÇOMÜ Psikoloji Topluluğu ile TPÖÇG temsilcileri öğrencilere topluluk ve çalışma grubunun amaçları ve işlevlerini tanıttı. Son olarak, üniversite kütüphanesi ziyaret edilerek kütüphanemizin işleyişi, kütüphanede kaynak tarama ve uzaktan kaynaklara erişim gibi konular hakkında yetkililerden bilgi sağlandı.

Oryantasyon Programının gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Bölüm Hocalarımıza, öğrencilerimize ve ÇOMÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeline teşekkürlerimizi sunarız.