Öğrenci Oryantasyonu/2021-2022

2021-2022 Akademik Yılında Bölümümüze Kayıt Olan Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Psikoloji Bölümü Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Psikoloji Bölümünün ilk öğrencileri için düzenlenen oryantasyon programı çerçevesinde hocalarımız tarafından üniversitemizin akreditasyon süreci hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Akreditasyon sürecinin işleyiş ve programının aktarım ve değerlendirilmesinin yanı sıra bölümümüzün Bologna-Erasmus programı, yandal ve çift anadal olanakları, üniversitemizin uzaktan eğitim altyapısı ve çeşitli mesleki kurumlar hakkında bilgilendirme gerçekleştirilmiştir.
Oryantasyon programında ayrıca mezuniyetlerinde kendilerine verilmek üzere öğrenim hayatlarından ve bölümden beklentilerinin yer aldığı Zaman Kapsülü faaliyeti gerçekleştirilmiştir.
Daha sonra, ilk öğrencilerimiz için üniversitemizin Dardanos Yerleşkesi'ne fidan dikimi yapılmıştır.

Son olarak, üniversite kütüphanesi ziyaret edilerek kütüphanemizin işleyişi, kütüphanede kaynak tarama ve uzaktan kaynaklara erişim gibi konularda  hakkında yetkililerden bilgi alınmıştır

Etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sunan üniversitemiz Genel Sekreterliği'ne, Dardanos Yerleşkesi ve ÇOMÜ Kütüphane yetkililerine Psikoloji Bölümü olarak çok teşekkür ederiz.