Seminer: Doğal ortamlar insan beynini nasıl etkiler?

Bölümümüz bünyesinde faaliyet gösteren #EnviPsyLab tarafından gerçekleştirilen seminer dizisinin bir sonraki konuğu Dr. Öğr. Üyesi Ceren HIDIROĞLU ONGUN, 9 Eylül Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde görev yapmaktadır. EnviPsy Araştırma grubunun da üyesi olan Dr. HIDIROĞLU ONGUN, doğal ortamların insan beynini nasıl etkilediğine ilişkin bazı araştırma bulgularını bizlerle paylaşacak.

EnviPsy Lab tarafından gerçekleştirilen seminer dizisinin bir sonraki konuğu Dr. Öğr. Üyesi Ceren HIDIROĞLU ONGUN, 9 Eylül Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde görev yapmaktadır. EnviPsy Araştırma grubunun da üyesi olan Dr. HIDIROĞLU ONGUN, doğal ortamların insan beynini nasıl etkilediğine ilişkin bazı araştırma bulgularını bizlerle paylaşacak.

Etkinliğin moderatörlüğünü Dr. Gamze ÖZDEMİR PLANALI yürütecektir. 9 Mayıs 2024, Perşembe günü düzenlenecek etkinliğe afişte yer alan QR kod üzerinden ve TEAMS uygulaması aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Etkinliğimizde görüşmek dileğiyle!