Psikoloji Bölümü Öğrenci Temsilcileri ile 2021-2022 Akademik Yılının Değerlendirilmesi

Psikoloji Bölümü Öğrenci Temsilcileri Bölümün Akademik Personeli ile Birlikte 2021-2022 Akademik Yılını değerlendirdiler.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaşırken, bölümümüzün akademik personeli ve öğrenci temsilcileri bir araya geldi. Temsilciler, 2021-2022 Akademik Yılında aldıkları eğitimin kalitesini, programın müfredatını, öğretim elemanlarının yeterlilik ve danışmanlıklarını, bölüm etkinliklerini ve bölümün sahip olduğu fiziksel koşulları olumlu ve geliştirilebilir yönleri ile değerlendirdiler. Ayrıca yıl boyunca Kalite Güvence süreçlerine nasıl dâhil olduklarını anlatarak, öğrenci katılımının artması konusundaki önerilerini öğretim elemanlarıyla paylaştılar.

Öğrenci temsilcilerimize görüş ve önerilerini paylaşarak bölümümüzün gelişmesine sağladıkları katkı için teşekkür ederiz.