Psikoloji Bölümü İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi-15.12.2023

Psikoloji Bölümü İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Gündem:

1. 2023-2024 Akademik Yılı Güz Döneminin değerlendirilmesi
  2. 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi derslerinin koordinatörlerinin belirlenmesi
  3. Dilek ve temenniler

Bölümümüz akademik personeli iç paydaş toplantısı, 15 Aralık 2023 tarihinde, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gözde KIRAL UÇAR’ın başkanlığında, bölümümüzde aktif olarak çalışan akademik personelin ve bölümümüz öğrencilerinin katılımıyla yüz yüze olarak gerçekleştirildi.

Öncelikle bölüm öğrencilerinin döneme yönelik değerlendirmeleri, beklentileri ve önerileri akademik personel tarafından dinlendi. Öğrencilerin özellikle fiziksel imkânların yetersizliği ve fakültedeki temizlik sorununa dikkat çektikleri kaydedildi.

Ardından, öğrencilerin bölüm ve derslerle ilgili soruları Bölümümüz akademik personeli tarafından yanıtlandı.

Öğrenci sorularının ardından, bahar dönemi derslerinin koordinatörlükleri, akademik personelin istek ve önerileri doğrultusunda belirlendi.

Toplantı iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.